Beküldve

Kedves Gólyák!

A Gólyatábor az egyik legfontosabb rendezvény egy egyetemen. A frissen felvételizett hallgatók átélhetik az első igazi egyetemista bulijukat, ami meghatározhatja a következő 3 és fél, vagy a Bánkin rendszeresen legalább 5 évüket. Megismerkedhetnek az Egyetem vezetőségével, akik egy előadás keretein belül ellátják a gólyákat hasznos információkkal. Fontos ez a pár nap számukra, hiszen, ha a gólyatáborban részt vesznek, utána az első héten nem idegenek, hanem barátok fogadják őket az iskolában, és sokkal könnyebben tudnak megbírkózni a felmerülő problémákkal, tudják kit kereshetnek, kihez fordulhatnak tanácsért.

Ez a tökéletes rendezvény, hogy megtudják a hallgatók, hogy milyen is úgy igazán Bánkisnak lenni. Gondoljunk itt most akár egy himnuszra, vagy egy közös táncra, mely a különböző tájakról érkező egyetemistákat egy egységgé formálja, közös céllal és értékekkel.

Összefoglalva ez a Gólyatábor nem csak egy buli a sok közül, bőven több annál. Itt egy újabb családot kap az ember, akikre egyetemi évei alatt fixen, de nagy valószínűséggel utána is számíthat majd.

További információkért és frissülő tartalmakért kövessétek Facebook, Instagram oldalainkat és figyeljétek weboldalunkat, hogy semmiről ne maradjatok le.
Mert ez lesz életetek legnagyobb bulija!!!444NÉgy!!

87844B71-FF0B-4B46-994B-CF96B87CB4B7.jpeg